En student tapte 800.000 kroner på over 2000 finansielle veddemål hos meglerhuset CMC Markets.Men da han hadde brukt opp alle pengene han satt igjen med etter et leilighetssalg på CFD-handler med lav margin beskyldte han selskapet for å bedrive ulovlig spillvirksomhet, skriver DN.Dermed klaget studenten CMC inn for Norges Fondsmeglerforbunds etiske råd i november i fjor, fordi han mente meglerhuset brøt straffelovens bestemmelse om lykkespill.I tillegg mente han at marginkontoen han handlet med var i strid med verdipapirhandellovens bestemmelse om god forretningsskikk.Sist uke ble det klart at studenten ikke fikk medhold i sine klager.- Sakens kjerne er at han handlet over 2000 ganger. Da er det å tro at han har forstått produktet, sier daglig leder i CMC Markets, Henrik Sommerfeldt, til DN.