Nesten nøyaktig tre år etter at Stephen Elop kom inn i Nokia, som selskapets redningsmann, blir det finske selskapets mobildivisjon solgt til Microsoft for i overkant av 5,4 milliarder euro, eller om lag 42,9 milliarder kroner, skriver dn.Mens mange ansatte har mistet jobben og aksjekursen har falt, sitter Elop selv igjen som den store vinneren etter overtakelsen.I går ble det kjent at Stephen Elop får 18,8 millioner euro, eller om lag 148 millioner kroner, i lønn og bonuser som følge av salget av mobildivisjonen til Microsoft, ifølge avisen.Det kommer frem i prospektet som er sendt til Nokias aksjonærer i forkant av den ekstraordinære generalforsamlingen i november.Elop fikk også en stor sjekk fra Nokia da han forlot Microsoft til fordel på dem, på hele 31,5 millioner kroner. Med det har Elop tjent nesten 180 millioner kroner på Nokia-karrieren.