Fondsfinans anbefaler "trading buy" på Yara, melder TDN Finans.- Yara-kursen har falt betydelig i det siste, men vi tror ureaprisene mest sannsynlig vil nærme seg en bunn de nærmeste ukene, skriver meglerhuset, som har sitt kursmål til vurdering.Fondsfinans tror videre at maisprisen vil stige basert på lavere yield. Macquarie Securities Europe og analytiker Christian Faltz er ifølge nyhetsbyrået uenig, og tror torsdagens rapport fra amerikanske landbruksmyndigheter vil peke mot fall for maisprisen basert på svake etterspørselsutsikter.- For mais er etterspørselsutsiktene svake, ettersom etanol- og matetterspørselen forblir lave og USAs konkurranseevne forblir svak. Eksportutsiktene ser derfor dårlig ut, skriver Macquarie.Yara stiger 2,3 prosent til 246,90 kroner i dagens handel på Oslo Børs.Hittil i år er aksjen dermed ned 5,4 prosent, mens den har falt 12 prosent det siste året.