Blandede børser i Europa

Europa-børsene har stengt. Her er fasiten.

AP Photo

De fleste børsene i Europa stengte handelen klokken 17:30.Fasiten viser at både FTSE 100 i London og DAX i Frankfurt steg 0,1 prosent, mens CAC 40 i Paris falt 0,08 prosent.Hovedindeksen her hjemme steg 0,87 prosent til 537,58, som er ny all time high.Ordreinngangen mye bedre enn ventet i USA Tall fra amerikanske myndigheter viser at ordreinngangen for varige goder i USA steg 3,7 prosent i september.Eksklusive transport var ordreinngangen ned 0,1 prosent.Ordreinngangen var ifølge vår makrokalender ventet opp 2,3 prosent for varige goder, mens den eksklusive transport var ventet å stige 0,5 prosent.Lavere forbrukertillitDen endelige amerikanske forbrukertillitsindeksen fra University of Michigan var på 73,2 i oktober, mot en ventet indeks på 75,0.Foreløpige tall viste en indeks på 75,2, skriver TDN Finans.Engroslagre Engroslagrene i USA steg med 0,5 prosent i august sammenlignet med måneden før.Det var ventet en oppgang på 0,3 prosent, skriver Bloomberg ifølge TDN Finans.Tallene for engroslagrene fra foregående måned ble revidert fra en opprinnelig rapportert oppgang på 0,1 prosent til en oppgang på 0,2 prosent.Følg HegnarOnline på Facebook her!