Bred børsoppgang i Asia

Samtlige av de asiatiske markedene stiger onsdag.

Bull, Shanghai (AP Photo/Eugene Hoshiko)

Børsene i Asia opplever onsdag morgen en bred oppgang i forkant av rentebeskjeden som kommer fra Federal Reserve i kveld klokken 19.00.Samleindeksen MSCI Asia Pacific er opp 0,6 prosent.Nikkei 225 i Tokyo stiger på sin side 0,88 prosent, mens den bredere Topix-indeksen er opp 0,83 prosent.Hang Seng i Hong Kong stiger 0,86 prosent, Singapores Straits Times er opp 0,28 prosent, og Kospi i Sør-Korea stiger 0,05 prosent.I Taiwan er Taiex opp 0,17 prosent, mens CSI 300 og Shanghai Composites i Kina stiger henholdsvis 0,67 prosent og 0,76 prosent.S&P/ASX 200 i Australia stiger 0,21 prosentSlik gikk det på børsene i Asia Slik går det på børsene i Europa.Mer om det som skjer på Oslo Børs her Nøkkeltallene og børsmeldingene her Her finner du børs- og finansnyheter på HegnarOnline Her finner du alle delindeksene på Oslo Børs Alle aksjetipsene finner du her De siste dagenes tekniske analyserSlik gikk det i New York Her finner du vinnerne /taperne på NYSEVinnerne og taperne på Nasdaq.De ulike indeksene og de ulike sektorene Nøkkeltall fra handelen