DNB solgte nesten alt i Kongsberg Automotive

DNB har solgt nesten alle sine aksjer i Kongsberg Automotive.

Fra DNB Markets. Foto: Scanpix

Ifølge en børsmelding sendt ut torsdag ettermiddag hadde DNB Bank ASA bestemt seg for å utrede mulighetene for et salg av sine 26,84 millioner aksjer i Kongsberg Automotive.Boken ble åpnet ved stengetid på Oslo Børs torsdag, og DNB Markets er bookrunner.Aksjene tilsvarer 6,6 prosent av aksjene i selskapet.Fredag morgen kan DNB melde at aksjene er plassert.DNB-konsernet innehar etter dette 343.462 aksjer i Kongsberg Automotive, tilsvarende 0,08 prosent av aksjekapitalen og antall stemmer i selskapet.DNB-konsernet innehar i tillegg rettigheter til 18.065.239 aksjer i Kongsberg Automotive, tilsvarende 4,44 prosent.Kongsberg Automotive-aksjen har steget nesten 200 prosent hittil i år, og 180 prosent det siste året.Følg HegnarOnline på Facebook her!