En solid snuoperasjon

- Styret er tilfreds med utviklingen og anser fremtidsutsiktene som meget gode, slår Hexagon Composites fast.

Hexagon Composities har lansert en ny høytrykksbeholder - Titan - som produseres ved Lincoln Composities i USA. Foto: Selskapet

I 3. kvartal 2013 fikk Hexagon Composites et nettoresultat på 22,77 millioner kroner, mot et negativt resultat på 7,62 millioner kroner for et år siden.Resultat før skatt ble på 34,85 millioner kroner, mot et negativt resultat på 9,01 millioner kroner året før.Selskapet fikk et driftsresultat (EBIT) på 41,95 millioner kroner, mot et negativt resultat på 1,65 millioner kroner i 3. kvartal 2012.Hexagon Composites omsatte i perioden for 391,45 millioner kroner, mot 234,1 millioner kroner for et år siden.- Styret er tilfreds med utviklingen og anser fremtidsutsiktene som meget gode, slår Hexagon Composites fast.Her finner du kvartalstallene Her finner du presentasjonen