Fem analytikere anbefaler Grieg Seafood

Analytikerne venter kraftig forbedring for Grieg Seafood i 3. kvartal.

Morten Vike. Foto: Rieber & Søn.

Grieg Seafood er blant mange selskaper som legger frem tall for 3. kvartal i morgen.Gjennomsnittet av estimater innhentet av Reuters blant syv meglerhus viser en konsensus på 100 millioner kroner i driftsresultat (EBIT) før justering av biomasse.Det vil i så fall være en kraftig forbedring fra driftsunderskuddet på 69 millioner kroner i samme periode i fjor.Omsetningen er ventet å stige fra 437 til 599 millioner kroner, mens resultatet før skatt ventes å gå fra minus 150 til pluss 74 millioner kroner.Fem av de syv analytikerne har en kjøpsanbefaling på aksjen (Carnegie, Fondsfinans, Handelsbanken, Nordea og Pareto), mens ABG Sundal Collier og DNB Markets har en hold-anbefaling.Følg HegnarOnline på Facebook her!