Forvalter anbefaler fire aksjer

Forvalter Dag Marius Nereng trekker frem fire aksjer som kan gå gode tider i møte.

Oslo Børs - Foto: Scanpix

Senior porteføljeforvalter Dag Marius Nereng i Handelsbanken Kapitalforvaltning har i over et år vært skeptisk til oljeservice. Ifølge Finansavisen er han det fortsatt.- Oljeservicesektoren har nytt godt av en økende oljepris i ti år. Vi tror at en sidelengs utvikling i oljeprisen er nok til å stoppe festen og gi en ubehagelig hangover i noen år fremover, sier Nereng til Finansavisen.Ifølge ham har bransjen forventet at festen vil vare i mange år fremover, noe som har ført til en kraftig tilbudsvekst.Et av selskapene Nereng har satset på er lakseoppdretteren Bakkafrost.- Bakkafrosts fordel er at alle anleggene er på Færøyene, som har veldig gode biologiske vilkår for lakseoppdrett. All vekst vil derfo r være svært lønnsom, noe som overhodet ikke er reflektert i dagens aksjekurs, avslutter Nereng.Kjøpsanbefalingene:• Bakkafrost• Norwegian• Protector Forsikring• Sparebanken Midt-Norge