Nokia-rally på New York-børsen

Tirsdagens handel på New York-børsen starter i pluss. Nokia stiger markert i åpningsminuttene.

Bull på Wall Street (AP Photo/David Karp)

To minutter etter at handelen tok til på New York-børsen har den teknologitunge Nasdaq-indeksen lagt på seg 0,36 prosent og står i 3.954,33 poeng, mens Dow Jones står i 15.609,32 poeng etter en oppgang på 0,26 prosent.Utviklingen kan du følge herNokia I 3. kvartal 2013 fikk Nokia et negativt resultat på 0,02 euro per aksje, mot et negativt resultat på 0,26 euro per aksje for et år siden.Analytikerstanden ventet et negativt resultat på 0,05 euro per aksje.Selskapet omsatte i perioden for 5,66 milliarder euro, mot 7,24 milliarder euro året før.Her forventet analytikerne en omsetning på 5,95 milliarder euro.Aksjen stiger 7,7 prosent til 7,27 dollar.Boligmarkedet S&P/Case-Shiller-indeksen, som er satt sammen av boligprisene i 20 storbyområder i USA, steg 12,82 prosent på årsbasis i august.Dette var bedre enn konsensus, som ifølge vår makrokalender tilsa en oppgang på 12,5 prosent.Fra juli til august steg boligprisene i de 20 storbyene med 0,93 prosent, mot forventede 0,65 prosent. Alle de 20 byene opplevde vekst i august, men flesteparten sakket likevel av i forhold til veksten i juli.Les hele rapporten herDetaljhandelen Tirsdagens tall fra amerikanske statistikkmyndigheter viser at detaljhandelen i USA var ned 0,1 prosent på månedsbasis i september. Uten bilsalget var detaljhandelen opp 0,4 prosent.Produsentpriser Produsentprisene i USA var ned 0,1 prosent i september sammenlignet med måneden før.Analytikerne ventet en oppgang på 0,2 prosent, ifølge Bloomberg News.PPI, eksklusive mat og energi, var opp 0,1 prosent på månedsbasis, mens det var ventet en oppgang på 0,2 prosent.