Schibsted-analytiker lar seg oppmuntre

Martin Stenshall i Danske Bank Markets liker den høye veksten i Schibsteds Leboncoin, Finn og Blocket.

Martin Stenshall. Foto: Finansavisen.

Schibsted la frem solide kvartalstall onsdag.Aksjen belønnes med en oppgang på 1,1 prosent til 375,50 kroner på Oslo Børs.All time high på 381 kroner fra mandag har ikke blitt truet så langt i dag.- Det er oppmuntrende å se fortsatt høy vekst i viktige drivere som Leboncoin, Finn og Blocket, kombinert med høyere enn ventet EBITDA-marginer, sier analytiker Martin Stenshall i Danske Bank Markets til Reuters.- Vi ser fortsatt positive utsikter og ingen endringer siden kapitalmarkedsdagen i oktober. Vi regner med å gjøre mindre endringer i positiv retning på våre estimater, og beholder trolig vår kjøpsanbefaling, legger han til.Stenshall har for øvrig et kursmål på 400 kroner.Schibsted har steget 61,4 prosent på Oslo Børs så langt i år, og er opp nesten 80 prosent de siste 12 månedene.Følg HegnarOnline på Facebook her!