Tar et nytt, stort jafs av Thin Film

Internasjonal fondsforvalter satser nye 140 millioner kroner på Thin Film.

Foto: Thin Film

Fond forvaltet av Invesco Asset Management har avtalt å kjøpe 46.666.666 aksjer i selskapet til tegningskurs 3,00 kroner.Det går frem av en børsmelding torsdag.Investeringen er dermed på 140 millioner kroner.Invesco kjøpte 13 prosent av selskapet i en rettet emisjon tidligere i oktober, mens dagens transaksjon tilsvarer 10 prosent av selskapet.Thin Film-sjef Davor Sutija var gjest her i Økonominyhetene på HegnarOnline TV mandag i forrige uke. Se sendingen her.Invesco mottok 46.666.666 warrants 2. oktober, og styret i Thin Film besluttet etter stengetid på Oslo Børs å autorisere en utøvelse innen den opprinnelige lock-up-perioden på 12 måneder.Thin Film-aksjen har steget 241 prosent på Oslo Axess så langt i 2013, mens oppgangen det siste året er 246 prosent.I dagens handel stiger aksjen 1,1 prosent til 6,55 kroner.Følg HegnarOnline på Facebook her!