To nye kontrakter i havn

TTS Group ASA har gjennom sitt datterselskap inngått to nye kontrakter.

Kontrakt. Foto: Scanpix

TTS Group ASA har gjennom sitt datterselskap TTS Offshore Handling Equipment AS i Bergen inngått to nye kontrakter om leveranse av offshore- og spesialkraner til en samlet verdi av ca. 60 millioner kroner.Ifølge en melding fra selskapet er den største kontrakten inngått med IHC Offshore & Marine B.V. i Nederland og gjelder levering av tre subsea offshorekraner for tre fartøyer bestilt av Sapura Navegação Marítima s.a., Brazil.Den andre kontrakten er inngått med Cameron Sense i Kristiansand og gjelder to spesialkraner for rørhåndtering. Kranene inngår i en leveranse til rigger som bygges ved det kinesiske verftet Shanghai Waigaoqiao Shipbuilding Co. Ltd.Leveransen til Cameron Sense vil finne sted i andre halvår 2014, mens leveransen til de brasilianske fartøyene finner sted mellom desember 2014 og juli 2015.