Ukens 16 anbefalte aksjer

Aksjeekspertene i DNB, Nordea og Arctic satser denne uken på 16 aksjer på Oslo Børs. Her er listen.

Erik Roland. Foto: Finansavisen

Aksjestrateg Kristian Tunaal i DNB Markets, aksjestrateg Erik Roland i Nordea Markets og investeringsdirektør Albert Collett i Arctic Fund Management satser ifølge DN på i alt 16 aksjer denne uken.Collett er enig med Roland om Det norske og DNB, og med Tunaal om RCCL. Roland og Tunaal er enige om Marine Harvest.Les også: - Det var kanontall, rett og slettUkens 16 anbefalte aksjer Algeta Austevoll Seafood Bakkafrost Bionor Pharma Det norske oljeselskap DNB Höegh LNG Marine Harvest Norwegian Opera Software RCCL SalMar Stolt-Nielsen Subsea 7 Telio TelenorNordea Markets har ifølge avisen klart seg best så langt i år (per 28/10), med en avkastning på 33,6 prosent. Arctic og DNB Markets er opp hhv. 30,1 og 12,4 prosent.Hovedindeksen er opp 19,3 prosent siden nyttår (2/1).Her publiseres kontinuerlig nye aksjetips. Følg HegnarOnline på Facebook her!