Ulltveit-Moe: - Vi ser åpenbart vidt forskjellig

Mens Jens Ulltveit-Moe solgte seg kraftig ned i Rec Solar, og tilsvarende opp i Rec Silicon, gjorde Øystein Stray Spetalen det stikk motsatte.

Foto: Finansavisen

- Verden er jo bygget på at folk har forskjellige synspunkter. Det skaper transaksjoner og omsetning, sier Jens Ulltveit-Moe til DN.I går solgte han seg kraftig ned i Rec Solar, og tilsvarende opp i Rec Silicon. Øystein Stray Spetalen gjorde det stikk motsatte.- Vi ser åpenbart vidt forskjellig på de to selskapene, sier Ulltveit-Moe til avisen. Spetalen er mindre snakkesalig.- Jeg kommenterer aldri aksjesalg eller aksjekjøp i selskaper jeg er inne i, sier han til avisen.Ulltveit-Moe på sin side kommenterer mer enn gjerne salg- og kjøpet.-Jeg har tro på silisiumsiden av prosessen. Det er den underliggende strukturen som teller her og det er jo en forskjell på de to selskapene. Rec Solar i Singapore ligger i fjerne Østen og er konkurransedyktige på pris med en imponerende organisasjon. Men Rec Silicon har også en veldig god posisjon. Så får vi se om tre-fire år hvem som får rett. Men for meg var det viktig å komme meg opp i en kontrollerende posisjon i Rec Silicon, sier han til DN.