Beste Nasdaq-notering på 13 år!

En svak sluttspurt ødela oppturen på New York-børsen, men Nasdaq endte på det høyeste nivået siden 2000!

The Brooklyn Bridge (R) and Manhattan Bridge is seen from the 90th story of One World Trade Center in New York, April 30, 2012. The addition of iron columns to the 100th story pushed the height of One World Trade above that of the Empire State Building today. REUTERS/Lucas Jackson (UNITED STATES - Tags: CITYSPACE SOCIETY) LUCAS JACKSON
Børs

Nok en gang nådde amerikanske Dow Jones ny all time high. I løpet av tirsdagen var indeksen oppe i 16.120,25. Sluttnoteringen lyder på 16.072,80, opp marginale 0,26 poeng. Den bredere S&P 500-indeksen var like flat. Den steg 0,01 prosent til 1.802,75. På det meste var oppturen på 0,3 prosent.Teknologitunge Nasdaq klatret 0,6 prosent til 4.017,75. Det var første sluttnotering over 4.000 siden september 2000.Apple og Facebook, de mest omsatte aksjene på Nasdaq, steg rundt to prosent.Oppmuntrende boligtall oppveide for svake forbrukertillitstall, fastslår Marketwatch.Markedet falt tilbake i løpet av den siste halvtimen da investorene rebalanserte sine porteføljer i kjølvannet av endringer i MSCI-indeksene. Ifølge Bloomberg er Apple Inc., Oracle Corp. og Exxon Mobil Corp. blant selskapene som vil oppleve størst reduksjon i vektning i MSCI-indeksene.

Nyheter
Børs