Blom selger datter

Blom har signert avtale om salg av datterselskap.

Dirk Blaauw. Foto: Finansavisen
Børs

Blom har signert avtale om salg av sitt datterselskap Blom Romania SRL til det danske engineering selskapet Rambøll A/S, heter det i en fersk melding tirsdag morgen.Blom vil motta et kontantvederlag på 2,1 millioner euro eller om lag 17,3 millioner kroner for 100 prosent av aksjene i Blom Romania SRL.Transaksjonen er forventet fullført i 1.kvartal 2014.Det opplyses at salget er betinget av normal godkjennelse av konkurransemyndighetene i Romania.Transaksjonen omfatter ikke aktivitetene til Blom International Operasjons SRL i Romania.- Transaksjonen minsker finansieringsbehovet og øker Bloms likviditetsreserver, samtidig som den reduserer operasjonell og kreditt risiko i geografiske områder som har vist seg å være utfordrende i så henseende, heter det i meldingen.

Nyheter
Børs