Filmen Wall Street digger

Glem Twilight! Det er The Hunger Games som oppfyller Wall Streets våte drømmer.

Foto: Reuters
Børs

"Twilight"-utfordreren "The Hunger Games" har blitt en formidabel suksess, ikke bare på lerretet. Selv Wall Street ser ut til å elske de mørke fremtidsskildringene, skriver det amerikanske filmnettstedet The Wrap.Nettstedet mener "The Hunger Games" kan være en av de viktigste filmene på Wall Street noensinne.Til tross for at andre filmer som "The Avengers" og Bond-filmene har solgt flere billetter, har "The Hunger Games" sendt filmselskapet Lions Gates aksjer* til nye rekordnivåer.*De siste 12 månedene er Lions Gate Entertainment Corporation opp hele 95,16 prosent, og aksjekursen har nesten doblet seg siden den første filmen.Nylig kom "Hunger Games"-oppfølgeren, "The Hunger Games: Catching Fire" - og nå venter man mer blest rundt selskapet.Den første filmen spilte ifølge The Wrap inn hele 700 millioner dollar eller om lag 4,27 milliarder kroner globalt, og det er ventet at oppfølgeren vil slå alle inntjeningsrekorder.

Nyheter
Børs