Aksjene stiger på New York-børsen

Tirsdagens handel på New York-børsen starter i pluss.

Trader Michael Smyth på gulvet i New York Stock Exchange. AP Photo
Børs

Tre minutter etter at handelen tok til på New York-børsen har den teknologitunge Nasdaq-indeksen falt 0,14 prosent og står i 4.024,08 poeng, mens Dow Jones står i 15.890,22 poeng etter en oppgang på 0,04 prosent.Konsumprisene i USA var ifølge landets statistikkmyndigheter uendret fra oktober til november.Oppgangen fra november i fjor var imidlertid på 1,2 prosent.Det var på forhånd ventet en oppgang på 0,1 prosent over måneden, og 1,3 på årsbasis.Konsumprisene eksklusiv mat- og energipriser var opp 0,2 prosent på månedsbasis, og opp 1,7 prosent sammenlignet med samme periode året før.Her lå forventningene på 0,1 prosent og 1,7 prosent.

Nyheter
Børs