Analysesjef: Aksjen er sjokkerende billig

Analysesjef Andreas Stubsrud i Pareto Securities trekker frem flere aksjer som kan imponere på Oslo Børs.

Pareto-analytiker Andreas Stubsrud. Foto: Finansavisen
Børs

En oljepris på rundt 110 dollar i tre år og kostnadsinflasjon har dreid fokus fra vekst til lønnsomhet i oljeindustrien.Les også: Stig Myrseth: Varsellampene blinker- Oljeselskapene blir ikke lenger premiert på funn og kontantstrøm langt frem i tid. Kravene er tøffere og endring av allokering har vært signifikant i år, sier analysesjef Andreas Stubsrud i Pareto Securities til Finansavisen.Stubsrud foretrekker etablerte borekontraktører som Seadrill og Odfjell Drilling. Ifølge Finansavisen handler det om moderne rigger.- Odfjell er sjokkerende billig. Folk er skremt av manglende likviditet, fri flyt på kun 27 prosent og manglende utbytte, men i det lange løp får de betalt, sier analysesjefen og mener selskapet burde være klart for utbytte i 2015.I et intervju med Finansavisen anbefaler Stubsrud kjøp av følgende aksjer:•PGS•Seadrill•Subsea 7•Odfjell Drilling

Nyheter
Børs