Asia stiger før Fed-beslutning

Tokyo leder an i den brede børsoppgangen.

Mann foran aksjekursskjerm i Japan - Foto: AP
Børs

De asiatiske markedene stiger for andre dagen på rad, etter å kommet opp fra det laveste nivået på tre måneder i går.Fokuset er rettet mot USA og rentebeslutningen i den amerikanske sentralbanken (Federal Reserve) som kommer klokken 20:00 i kveld.Samleindeksen MSCI Asia Pacific stiger 0,5 prosent.I Japan er Nikkei 225 opp 1,58 prosent, mens den bredere Topix-indeksen stiger 1,09 prosent.Kinesiske CSI 300 stiger 0,26 prosent, og Shanghai Composites er opp 0,01 prosent.Hang Seng i Hong Kong stiger 0,48 prosent, Singapores Straits Times er opp 0,02 prosent og Kospi i Sør-Korea legger på seg 0,75 prosent.Australske S&P/ASX 200 faller på sin side 0,14 prosent, mens Taiex i Taiwan er ned 0,2 prosent.

Nyheter
Børs