Bestiller ny båt til 275 millioner kroner

Norsk Fisketransport kontraherer ny brønnbåt.

Foto: Finansavisen
Børs

Norsk Fisketransport, et datterselskap i NTS-konsernet (Namsos Trafikkselskap ASA), har i dag inngått avtale med Havyard Ship Technology AS om bygging av ny brønnbåt med lastekapasitet på 3.200 m(3), heter det i en fersk melding tirsdag.Investeringen har en ramme på om lag kr 275 mill. og vil bli finansiert med konsernets egen kontantbeholdning og låneopptak.Levering er ventet å skje i 3. kvartal 2015.Norsk Fisketransport er et av de ledende brønnbåtrederiene i Norge og opererer i dag syv egne brønnbåter i tillegg til ett servicefartøy.En gruppering av oppdrettere i Ytre Namdal (OMS) har inngått en femårig T/C- kontrakt på nybygget ved levering. OMS har fra før to fartøyer på T/C-kontrakt med Norsk Fisketransport, og det nye fartøyet erstatter ett av disse, opplyses det.Les hele meldingen her.

Nyheter
Børs