David Bandele blir finansdirektør i Hexagon

Hexagon Composites ASA har gått som en kule på børsen. Nå er en ny finansdirektør ansatt.

Hexagon Composites' TITAN-moduler. Foto: Hexagon
Børs

Hexagon Composites ASA har ansatt David Bandele som ny finansdirektør (CFO) i konsernet.Bandele har innehatt flere ledende stillinger innen finans og controlling, herunder CFO ved Aker Floating Production ASA (senere kjøpt opp av Ocean Yield ASA).Bandele har en Bachelor innen økonomi og ledelse fra universitetet i Sheffield og er statsautorisert revisor. Bandele er britisk statsborger, men er bosatt i Norge.- Jeg er veldig glad for å kunngjøre utnevnelsen av David Bandele. Med sin faglige bakgrunn og internasjonale erfaring vil han bidra vesentlig i ledelsen av Hexagon Composites, sier Jon Erik Engeset, konsernsjef i Hexagon Composites ASA, i meldingen.David Bandele vil være lokalisert i Ålesund og tiltrer stillingen den 6. januar 2014.Hexagon-aksjen stiger 1,7 prosent til 29,30 kroner. Så langt i år har aksjen stget 572 prosent.

Nyheter
Børs