Dropper salg av storpost i Agasti

Storaksjonær i Agasti gir opp å kvitte seg med minst 20 millioner aksjer.

Jørgen Pleym Ulvness - Foto: Scanpix
Børs

Etter børsslutt mandag ble det kjent at en investor i Agasti hadde engasjert Carnegie med tanke på salg av minst 20 millioner aksjer i selskapet, noe som tilsvarte 6,8 prosent av selskapet.Tirsdag morgen opplyses det at ordren er trukket tilbake basert på feedback-en i forbindelse med bookbuilding-prosessen.Ifølge den siste aksjonærlisten fra Agasti finnes det fire aksjonærer med minst 20 millioner aksjer. Det er Alfred Ydstebøs Coil Investment Group AS (tidligere Spring Management) (35,1 millioner), Ludvig Lorentzen AS (31,3), Frederik Wilhelm Mohns Perestroika AS (25,0) og Øystein Tenolds Tenold Gruppen AS (20,2 millioner aksjer)

Nyheter
Børs