Facebook-fall fra start i USA

De amerikanske børsene faller fra start. Facebook er rødt etter at Mark Zuckerberg kvitter seg med aksjer for 14 milliarder kroner.

Facebook-sjef og gründer Mark Zuckerberg - Foto: AP
Børs

Svake jobbtall bidrar til å sende børsene i USA ned fra start. Etter 15 minutters handel er Dow Jones ned 0,1 prosent til 16.147. Onsdag endte indeksen på det høyeste nivået noen sinne i kjølvannet av budskapet fra den amerikanske sentralbanken.Teknologitunge Nasdaq er ned 0,2 prosent til 4.061.Følg utviklingen herFacebook faller 1,5 prosent på nyheten om at selskapet skal selge 70 millioner aksjer som følge av at aksjen skal inngå i S&P 500. Gründeren av selskapet, Mark Zuckerberg, kvitter seg med 41,35 millioner aksjer for 2,3 milliarder dollar for å betale skatt. Det er første gang siden børsnoteringen i fjor at Zuckerberg selger aksjer.Antall førstegangssøkende til ledighetstrygd i USA var 379.000 i forrige uke, mot ventet 335.000.

Nyheter
Børs