Fredriksens styreleder øker i laks

Styreleder Ole-Eirik Lerøy-kontrollerte Profond Holding har kjøpt aksjer i Marine Harvest Group.

John Fredriksen. Foto: Scanpix
Børs

Marine Harvest skriver i en fersk melding tirsdag, at selskapet styreleder Ole-Eirik Lerøy-kontrollerte Profond Holding, har kjøpt 30 millioner aksjer i Marine Harvest Group.Aksjene ble kjøpt til kurs 3,7037 kroner pr aksje eller totalt 111.111.000 kroner.Kjøpet skjer ved gjennomføring av tidligere avtale terminkontrakter, samtidig som John Fredriksen-kontrollerte Geveran Trading gjennom terminer har kjøpt og solgt 30 millioner aksjer i selskapet. Kursen i terminkontrakten var 3,9287.Det opplyses at Lerøys pris ikke inkluderer utbytte på 0,225 kroner pr aksje fra Fredriksens terminkontrakt.Etter transaksjonen kontrollerer Lerøy og tilknyttede selskaper én prosent av aksjekapitalen.John Fredriksens andel er uendret på 31,31 prosent.

Nyheter
Børs