Her er dagens case på Oslo Børs

- Videre oppgang signaliseres, slår Investtech fast etter å ha sett på Cermaq.

Investtech. Foto: Bjørg Hexeberg.
Børs

I dagens rapport fra Investtech beskrives Cermaq som dagens kjøpskandidat på Oslo Børs.- Kursen i Cermaq har brutt opp fra en tilnærmet horisontal trend, og har også gitt kjøpssignal fra en rektangelformasjon etter brudd opp gjennom motstanden ved 107 kroner, skriver Investtech.- Videre oppgang til 117 kroner eller mer signaliseres. Det er lite motstand over dagens nivå, mens det ved reaksjoner tilbake er god støtte rundt 109 kroner, skriver Investtech.- Den positive volumbalansen styrker aksjen på kort sikt, avslutter Investtech.Mandag sluttet aksjen på 110 kroner.I løpet av den siste måneden er aksjen opp 1,85 prosent mens den har lagt på seg 31,34 prosent siden nyttår.

Nyheter
Børs