Her er Peter Hermanruds nyttårsraketter

- Tipper markedet blir positivt til slutten av januar, sier Peter Hermanrud. Her er sjefstrategens nyttårsraketter.

Børs

Tradisjonen tro er sjefstrateg Peter Hermanrud i Swedbank First Securities ute med sine "nyttårsraketter", altså en liste over aksjer han tror vil gjøre det bra de neste ukene.Les også: Analysesjef: Aksjen er sjokkerende billig- Tipper markedet blir positivt til slutten av januar, men kanskje ikke noe skikkelig rally, skriver Hermanrud i rapporten.I skrivende stund står hovedindeksen på Oslo Børs i 530,39 poeng, opp 0,47 prosent.- Small caps vil gjøre det skikkelig bra. Har ikke steget mye i det siste. Det borger bra for fortsettelsen. Årets vinnere og tapere slår markedet som alltid før, også i år, slår sjefstrategen fast.Peter Hermanrud opererer med følgende ti nyttårsraketter:•Aker Philadelphia Shipyard¨•Hexagon Composites•Kongsberg Automotive•Golden Ocean•REC•Opera Software•Norway Royal Salmon•EMGS•Kværner•Q-Free

Nyheter
Børs