- Her er potensialet betydelig for Norwegian

Norwegian viste styrke på en fallende Oslo Børs onsdag. Analytiker lar seg begeistre.

Foto: Stian Lysberg Solum / NTB scanpix.
Børs

Norwegian var blant lyspunktene på Oslo Børs onsdag, og lettet 3,8 prosent til 192 kroner.Selskapet fortalte i dag markedet om en intensjonsavtale med MG Aviation for leasing av to 787-9 Dreamliner-fly.- Det er nok flykjøpet som trekker opp i dag. Det har vært ganske klart i markedet at de var på jakt etter flere fly, men det er positivt at de fikk en så tidlig leveranse, sier analytiker Tian Tollefsen i SEB til Reuters.- Det er veldig mye trading i Norwegian-aksjen, og da blir effekten ofte ganske stor på en sånn nyhetsstrøm som vi har sett i dag, legger han til.Konsernsjef Bjørn Kjos understreket overfor nyhetsbyrået at han er fornøyd med langdistansesatsingen så langt, selv etter å ha bidratt til en noe lavere inntjening per kilometer.De nye Dreamlinerne legger til rette for ytterligere vekst, noe Tollefsen mener er positivt.- Jeg synes langdistansesatsingen ser lovende ut. Det er et betydelig marginpotensial i den satsingen, og det er der potensialet er størst i et 2-3 års perspektiv, sier han til Reuters.Følg HegnarOnline på Facebook her!

Nyheter
Børs