Investtech: Dette er dagens case

Investtech ser nærmere på Nordic Mining.

Investtech. Foto: Bjørg Hexeberg.
Børs

I dagens morgenrapport fra Investtech beskrives Nordic Mining som dagens case på Oslo Axess.- Nordic Mining ga kjøpssignal fra en formasjon i oktober som signaliserte innledningen av en stigende trend, slår Investtech fast.- Kursen har nær tredoblet seg etter dette, men trenden indikerer fortsatt oppgang, og det er lite motstand over dagens nivå. Aksjen stiger på høyt volum, noe som tyder på at det er aggressive kjøpere som er i flertall og driver kursen, skriver Investtech.Mange innsidere deltok i emisjonen i august og har fått god uttelling på det. Aksjen er fortsatt positiv på innsidehandler, avslutter Investtech.Tirsdag sluttet aksjen på 1,24 kroner.I løpet av den siste måneden har aksjen lagt på seg 12,73 prosent mens den er opp 37,78 prosent siden nyttår.

Nyheter
Børs