Kitrons Husqvarna-kontrakt doblet

Husqvarna Group fornyer og dobler kontrakt med Kitron.

Kontrakt. Foto: Scanpix
Børs

Husqvarna Group har ifølge en børsmelding valgt å fornye avtalen med Kitron og har samtidig utvidet kontrakten til å omfatte flere produkter. Den nye avtalen vil kunne gi Kitron en årlig omsetning på rundt 25 millioner kroner frem til år 2017. Dette representerer en dobling av dagens nivå.Kitron skal levere produksjonstjenester innen elektronikk og avtalen vil posisjonere Kitron som en av de største leverandørene av kretskort (PCBA) til Husqvarna Group.- Vårt langvarige samarbeid med Husqvarna Group har vært svært givende for oss ettersom de har vært en teknologidriver innen elektriske artikler for utendørsbruk. Dette har gjort at vi kontinuerlig må gjøre ting smartere og mer effektivt. Denne fornyede tilliten anser jeg som en solid anerkjennelse av våre produksjonsprosesser og vår evne til å forstå og oppfylle Husqvarna Groups underliggende behov, sier Dag Songedal, konstituert konsernsjef i Kitron ASA.Selve produksjonen vil skje ved Kitrons fabrikker i Litauen, mens deler av de tekniske tjenestene vil bli utviklet ved Kitron Sverige med nærhet til Husqvarnas hovedkvarter.

Nyheter
Børs