Må tvangsselge lysekroner og speil

Bonde og milliardær Johan Benad Ugland i Grimstad har fått namsrettens medhold i at lysekroner og speil tilhørende hans ekskonsernsjef, Kjel Rune Staddeland, skal selges.

Foto: Scanpix
Børs

Ekskonsernsjef Kjell Rune Staddeland, som straks er ferdi med å sone tre og et halvt år i fengsel for utroskap mot sin arbeidsgiver, starter på solid minus når han er ute ifølge DN.Staddeland skylder Johan Benad Ugland 72.361.357 kroner, ifølge en begjæring om tvangssalg som namsretten i Arendal mottok 29. november.- Saksøkte har gjennom tidligere tvangssalg av saksøktes eiendeler oppnådd dekning for en mindre del av kravet, men kravet står i all hovedsak fremdeles ubetalt. Restgjelden overstiger uansett verdiene av det løsøret som nå begjæres tvangssolgt i vesentlig grad, skriver CLP-advokatfullmektig Lars Dølvik, ifølge avisen.CLP er det samme advokatfirmaet som har representert Ugland i alle rettssakene mot Staddeland.Fra før har ekskonsernsjefen måttet tvangsselge hus, biler, båt, hytte. Nå vil Ugland også ha Staddelands innbo.Ifølge DN krever Ugland at fire store lyskroner, to veggspeil og en gasskomfyr blir tvangssolgt.Avisen skriver at det er uklart hvor store verdier det kan innbringe, og erfarer at både lysekroner og speil ble kjøpt i Tsjekkia i 206 for snaut 50.000 kroner til sammen.Komfyren, som trolig er av merket ILVA Majestic skal være verdt 100.000 kroner.Staddeland har ifølge avisen anket saken inn for tingretten.

Nyheter
Børs