Ny Bergen Group-avtale

Bergen Group Hanøytangen er tildelt en intensjonsavtale fra Floatel International.

Kontrakt. Foto: Scanpix
Børs

Bergen Group Hanøytangen er tildelt en intensjonsavtale fra Floatel International for et tre-ukers verftsopphold og riggmodifikasjon på Hanøytangen for den halvt nedsenkbare boligriggen Floatel Superior.Intensjonsavtalen omfatter ulike vertstjenester og modifikasjonsarbeid som skal utføres i løpet av oppholdet som er planlagt gjennomført i 1. kvartal 2014.Floatel Superior er et bolig- og konstruksjonsstøttefartøy med overnattingskapasitet for 440 personer i enkelt-kabiner og 512 personer ved hjelp av doble kabiner. Fartøyet er designet for a å tilfredsstille alle regulatoriske krav til å kunne operere i de mest utfordrende miljøforholdene i verden. Floatel Superior ble levert fra Keppel Shipyard i Singapore i begynnelsen av 2010.

Nyheter
Børs