Nyheter løfter aksjene på New York-børsen

Investorene på Wall Street tolker fredagens økonomiske nyheter.

AP Photo/Henny Ray Abrams
Børs

To minutter etter at handelen tok til på New York-børsen har den teknologitunge Nasdaq-indeksen lagt på seg 0,26 prosent og står i 4.068,83 poeng, mens Dow Jones står i 16.191,27 poeng etter en oppgang på 0,08 prosent.Bruttonasjonalproduktet (BNP) i USA steg 4,1 prosent i tredje kvartal, mot ventet 3,6 prosent, viser endelige tall.Veksten ble først rapportert å være på 2,8 prosent, for så å bli oppjustert til 3,6 prosent. Nå er veksten revidert til 4,1 prosent.Veksten er den sterkeste på nesten to år.I andre kvartal var veksten på 2,6 prosent.Det private forbruket steg med 2,0 prosent i kvartalet, mot ventet 1,4 prosent.Her finner du hele meldingen

Nyheter
Børs