Reitan: - Rekordsalg av gavekort

Reitan Gruppen har solgt rekordmange gavekort til jul.

Odd Reitan og hans to sønner Magnus og Ole Robert Reitan. Foto: Ned Alley / Scanpix.
Børs

- Gavekort er en kjempepopulær gave. Kundene sier det er fordi de ikke ønsker å gi penger, men samtidig ha en fleksibilitet. Spendon er det mest populære, fordi det kan brukes hvor som helst. Vi har hatt en eventyrlig vekst i salget av gavekort, og avslutter året med en samlet økning for våre kjeder på 20 prosent, sier administrerende direktør i Reitan Convenience Norge, Mariette Kristenson.Narvesen og 7-Eleven har størst utvalg og selger flest gavekort gjennom butikk i Norge. Reitan Convenience omsetter gavekort for nærmere 200 millioner kroner i 2013.- Størst omsetning har vi i nord, fra Trondheim og oppover med Troms og Finmark på topp. Ellers er våre butikker i Oslo også godt representert i toppen. Vi har flere butikker som har vekst i år på nærmere 30 prosent, sier Kristenson.

Nyheter
Næringsliv