- Salmar kan også bli taperen

Fiskeriminister Elisabeth Aspaker gjør retrett og trekker tilbake avslag på grønne konsesjoner. Mens DNB Markets mener Salmar kan bli vinneren, er ikke Carnegie-analytiker Marius Gaard like overbevist.

Marius Gaard. Foto: Finansavisen
Børs

- Det er over 70 søkere og 15 lisenser i gruppe B, det vil si 55 søknader blir "tapere", påpeker Carnegie-analytiker Marius Gaard til HegnarOnline.Tidligere i dag skrev meglerhuset DNB Markets at Salmar kunne bli vinneren, nå som fiskeriminister Elisabeth Aspaker gjør retrett og trekker tilbake avslag på de grønne konsesjonene.- Den med det høyeste bud og som også møter kravene vinner. Det kan være Salmar, og det kan være andre, sier Gaard til HegnarOnline.Han mener likevel fiskeriministeren gjør rett i å fordele konsesjonene på nytt.- Det er bra hun gjør retrett, selv om enkelte selskap ikke gjorde alt rett i prosessen så var det jo tulleting som gjorde at de ble forkastet, sier Gaard.Akkurat nå:Salmar stiger 2,07 prosent til 74 kroner på Oslo Børs nå.

Nyheter
Børs