SAS tjener ikke nok penger

Selv om SAS snur tap til fortjeneste greier ikke ledelsen å blidgjøre analytikerne helt.

Rickard Gustafson - Foto: Scanpix
Børs

I årets regnskapsmessige 4. kvartal fikk SAS et nettoresultat på 353 millioner svenske kroner, mot et negativt resultat på 574 millioner kroner for et år siden.Resultat før skatt ble på 442 millioner kroner, mot et negativt resultat på 561 millioner kroner året før.Selskapet fikk et driftsresultat på 703 millioner kroner, mot et negativt driftsresultat på 258 millioner kroner i 4. kvartal 2012.SAS omsatte i perioden for 11,06 milliarder kroner, mot 11,41 milliarder kroner for et år siden.Det var ventet at SAS skulle omsette for 11,41 milliarder kroner og få et nettoresultat på 572 millioner kroner. Ledelsen beskriver markedsforholdene som utfordrende, med overkapasitet på flere markeder.Her finner du kvartalstallene

Nyheter
Børs