- Sistnevnte er verdt å følge nøye med på

IG Markets peker på det som kan bli ukens viktigste makrotall.

Illustrasjonsfoto: AP Photo
Børs

Med markedene delvis stengt den kommende uken, er det færre viktige makrotall på kalenderen, skriver IG Markets i en fersk rapport mandag.- Blant høydepunktene vil være tall for nyboligsalget og ukentlige jobless claims fra USA. Sistnevnte er verdt å følge nøye med på, etter at antallet førstegangssøkende om arbeidsledighetstrygd har vært overraskende høyt de siste par ukene, mener IG Markets.- Torsdagens jobless claims-rapport kan gi et tentativt svar om de siste par ukenes høye tygdesøkertall kun var en aberrasjon, eller et tegn på at det amerikanske arbeidsmarkedet sliter med å akselerere videre, sier Nicolay Eger, managing director for Norge.

Nyheter
Børs