Songa utsteder aksjer til Perestroika

Frederik Wilhelm Mohns investeringsselskap Perestroika øker i Songa Offshore.

Foto: Finansavisen / Songa Offshore
Børs

Styret i Songa Offshore har ifølge en børsmelding utstedt 132.287.456 aksjer til Perestroika i forbindelse med den rettede emisjonen i selskapet, før den ekstraordinære generalforsamlingen i morgen.Ifølge TDN Finans har alle krav til emisjonen og det konvertible obligasjonslånet blitt godkjent, mens en endelig utstedelse må godkjennes på generalforsamlingen.Aksjene blir utstedt til en tegningskurs på 2,50 kroner per aksje, og er fullt ut betalt, skriver TDN Finans.I perioden mellom den rettede emisjonen og utstedelsen av de gjenstående aksjene vil Perestroikas eierandel ifølge TDN være på 29,7 prosent av aksjene i Songa. Inklusive de nye aksjene og aksjer relatert til Perestroikas eierskap vil den totale andelen øke til 57,45 prosent etter den ekstraordinære generalforsamlingen.Les meldingen fra selskapet her .Følg HegnarOnline på Facebook her!

Nyheter
Børs