Swedbank Norge stoppet bedragersk transaksjon

Swedbank Norge oppdaget at en av de ansatte forsøkte å gjennomføre en mistenkelig transaksjon.

Swedbank-logo - foto fra selskapet
Børs

En ansatt i Swedbank Norge er suspendert etter at banken oppdaget en mistenkelig transaksjon. Ifølge dn.no vurderes saken som et bedrageriforsøk.Pressesjef Anna Sundblad ved hovedkontoret til Swedbank i Sverige kan fortelle at banken lyktes med å stoppe transaksjonen, som sprakk internt i slutten av forrige uke.- Det er ikke en transaksjon som har blitt gjennomført. Det er en planlagt transaksjon som vi lyktes med å stoppe, som vi nå mistenker er bedragersk, sier Sundblad til dn.no.Personen skal ha jobbet innenfor forretningsområdet for store kunder og institusjonell handel, som omfatter bedriftsutlån og investeringsbankvirksomheten.

Nyheter
Børs