Ukens 17 anbefalte aksjer

Aksjeekspertene i DNB, Nordea og Arctic satser denne uken på 17 aksjer på Oslo Børs. Her er listen.

Erik Roland. Foto: Eivind Yggeseth, Finansavisen.
Børs

Aksjestrateg Kristian Tunaal i DNB Markets, aksjestrateg Erik Roland i Nordea Markets og investeringsdirektør Albert Collett i Arctic Fund Management satser ifølge DN på i alt 17 aksjer denne uken.Roland er enig med Tunaal om Marine Harvest, og med Collett om Det norske.Ukens 17 anbefalte aksjer Aker Solutions Algeta Austevoll Seafood BW LPG Det norske oljeselskap DNB DNO EMGS Marine Harvest Norsk Hydro Opera Software RCCL SalMar Sparebank 1 SR-Bank Stolt-Nielsen TelenorNordea Markets har ifølge avisen klart seg best så langt i år (per 16/12), med en avkastning på 35,3 prosent. Arctic og DNB Markets er opp hhv. 31,6 og 20,7 prosent.Hovedindeksen er opp 17,0 prosent siden nyttår (2/1).Her publiseres kontinuerlig nye aksjetips. Følg HegnarOnline på Facebook her!

Nyheter
Børs