Vellykket refinansiering for Cermaq

Vellykket gjennomføring av Cermaqs refinansiering.

Styremedlem i Copeinca Kristjan Th. Davidsson, styreleder Samuel Dyer Coriat og konsernsjef Jon Hindar (Cermaq). Foto: Finansavisen.
Børs

Cermaq viser til børsmelding av 8. november 2013 hvor signering av bindende avtale for refinansiering av Cermaqs kredittfasiliteter ble annonsert.- Refinansieringen av Cermaqs eksisterende gjeld ble fullført fredag 20.desember, og en fem års låneramme tilsvarende 3.000 millioner kroner har blitt gjort tilgjengelig for Cermaq gjennom et syndikat bestående av Danske Bank, DNB, Handelsbanken og Rabobank, heter det i en fersk melding fra selskapet.I tillegg har Danske Bank innvilget Cermaq en kortsiktig kreditt- og garantifasilitet på 250 millioner kroner.I tillegg til refinansiering av eksisterende gjeld i konsernet vil midlene benyttes til generelle selskapsformål.

Nyheter
Børs