Vil disse tallene skape markedsreaksjoner?

Analytikerne i Nordea forteller hva vi kan forvente oss av dagens makronyheter fra USA.

Katrine Boye, Erik Bruce og Thina Saltvedt. Foto: Ivan Kverme, Finansavisen.
Børs

Fra USA får vi i dag nye inflasjonstall. Ifølge analytikerne i Nordea er det forventet at underliggende inflasjon holder seg uendret på 1,7 prosent.- Trolig må det litt større overraskelser til for å skape markedsreaksjoner basert på disse tallene, slår Nordea fast.Analytikerne mener at et avvik på 1-2 tideler ikke er nok til å endre bildet av at underliggende inflasjon er godt innenfor et intervall som Fed er komfortabel med.- Arbeidsmarkedstallene vi fikk for litt over en uke siden er langt viktigere for Feds vudering om nedtrapping på møtet denne uken, avslutter Nordea.

Nyheter
Børs