Wall Street-feber blant norske meglere

Norske meglerhus og banker har sikret billetter til filmen The Wolf of Wall Street, og inviterer kunder på førpremiere hele januar.

The Wolf of Wall Street. Faksimile Finansavisen.
Børs

Når «The Wolf of Wall Street» har premiere 31. januar, er det allerede flere 1.000 bank- og meglerkunder som har sett Leonardo DiCaprio i rollen som svindleren Jordan Belfort i Stratton Oakmont, skriver Finansavisen.Lukkede forhåndsvisninger starter allerede 3. januar, og norske selskaper står i kø.- Det er stor interesse for filmen, sier programdirektør Christin Berg i Oslo Kino, til Finansavisen.The Wolf of Wall Street er basert på Belforts bok ved samme navn.«Den amerikanske drømmen rakner i sømmen, etter hvert som Belfort sent på 80-tallet går fra lovlydig spekulasjon i småaksjer, til å kaste seg hodestups inn i et jappeliv av grådighet og korrupsjon,» skriver United International Pictures i sin omtale.- Vi kommer til å ha flere forhåndsvisninger, og det er fra forskjellige hold, sier Berg, som nevner NHO og Stortinget.Les hele saken i lørdagens utgave av Finansavisen!

Nyheter
Børs