Forlater sjefsstolen etter 16 år i selskapet

Claus Hougesen takker for seg.

Claus Hougesen. Foto: Scanpix
Børs

Etter 16 år i Atea har konsernsjef Claus Hougesen bestemt seg for å forlate selskapet. Konserndirektør Steinar Sønsteby overtar rollen som konsernsjef, heter det i en melding.Hougesen har etter 27 år i IT-bransjen bestemt seg for at han vil bruke sitt gjenværende arbeidsliv i annen regi - og hva det blir, vil tiden vise.- Det har vært en utrolig spennende tid og en utvikling som jeg er utrolig stolt over, sier Hougesen, han.Ateas hovedaksjonær og styreleder Ib Kunøe takker Hougesen for innsatsen:- Jeg vil gjerne takke Claus Hougesen for den ekstraordinære innsats og energi han har tilført Atea gjennom mange år, og det unike samarbeidet Claus Hougesen og jeg har hatt i disse 16 årene, sier Kunøe.

Nyheter
Børs