Ukens 12 anbefalte aksjer

Aksjeekspertene i DNB, Nordea og Arctic satser denne uken på 12 aksjer på Oslo Børs. Her er listen.

Albert Collett. Foto: Finansavisen.
Børs

Aksjestrateg Kristian Tunaal i DNB Markets, aksjestrateg Erik Roland i Nordea Markets og investeringsdirektør Albert Collett i Arctic Fund Management satser ifølge DN på i alt 12 aksjer denne uken.Alle er enige om BW LPG.Ellers er Tunaal enig med Roland om Marine Harvest, Norsk Hydro og Stolt-Nielsen, og med Collett om Opera og Det norske.Ukens 12 anbefalte aksjer Austevoll SeafoodBakkafrostBW LPGDet norskeDNBMarine HarvestNorsk HydroOpera SoftwareSalmarSparebank 1 SR-BankStolt-NielsenStorebrandArctic har ifølge avisen klart seg best i årets fire første uker, med en avkastning på 6,3 prosent. Nordea Markets og DNB Markets er opp hhv. 1,2 og 1,7 prosent.Hovedindeksen har falt 0,4 prosent siden nyttår (2/1).Her publiseres kontinuerlig nye aksjetips.Følg HegnarOnline på Facebook her!

Nyheter
Børs