Aker Philadelphia doblet inntektene

Aker Philadelphia Shipyard doblet nesten inntektene, men inntjeningen var svakere i 4. kvartal.

Kristian Røkke. Foto: AP

Aker Philadelphia Shipyard melder om et resultat etter skatt på 0,5 millioner dollar i 4. kvartal 2013, mot 1,3 millioner dollar i samme periode året før.Resultat per aksje ble 0,05 dollar, mot 0,13 dollar ved samme korsvei i fjor.Resultatet før skatt ble 0,4 millioner dollar, sammenlignet med 2,5 millioner dollar året før.Driftsresultatet ble 0,3 millioner dollar, mot 2,7 millioner dollar året før.SeaRiver-prosjektet Driftsinntektene beløp seg til 51,3 millioner dollar, sammenlignet med 26,9 millioner dollar i 4. kvartal 2012.- Økningen i inntektene skyldes hovedsaklig større fremgang i SeaRiver-prosjektet enn i samme periode året før.- Det svakere resultatet for kvartalet forklares i hovedsak av økte skipsbyggingskostnader - som fortsatt er på linje med tidligere guiding, samt engangseffekter på ca. 2,5 millioner dollar i 4. kvartal 2012, heter det i rapporten.Her er rapporten. Følg HegnarOnline på Facebook her!