Aksjene stiger på New York-børsen

Tirsdagens handel på New York-børsen starter i pluss.

Trader ved Wall Street - Foto: Scanpix

To minutter etter at handelen tok til på New York-børsen har den teknologitunge Nasdaq-indeksen lagt på seg 0,18 prosent og står i 4.300,68 poeng, mens Dow Jones står i 16.230,55 poeng etter en oppgang på 0,14 prosent.Les også: Buffett kjente ikke bransjen - femdoblet investeringenI dag har det blitt kjent at S&P/Case-Shiller-indeksen, som er satt sammen av boligprisene i 20 storbyområder i USA, steg 13,42 prosent på årsbasis i desember.Dette er litt over konsensus, som ifølge Bloomberg tilsa en oppgang på 13,4 prosent.På månedsbasis steg boligprisene i de 20 storbyene 0,76 prosent i desember, mot ventet 0,60 prosent.Klokken 16.00 kommer tall som viser utviklingen i forbrukertilliten og Richmond Fed-indeksen.