Analytiker: Kjøp disse aksjene

Analytiker Asbjørn Taugbøl rykker ut med to kjøpsanbefalinger.

Investtech: f.v. Fredrik Tyvand, Geir Linløkken, Espen Grønstad, Asbjørn Tagubøl. Fotograf: Bjørg Hexeberg.

I dagens rapport fra Investtech beskrives Golden Ocean og AF Gruppen som kjøpskandidater.Les også: Forvalter: Her kan du mangedoble pengene- Golden Ocean falt 1.5 prosent etter resultatfremleggelsen tirsdag, men aksjen ligger i en langsiktig, stigende trend og videre oppgang innenfor denne indikeres. På kort sikt er det dannet motstand ved 13,90 og støtte ved 12,30 kroner. Et brudd opp vil utløse et kjøpssignal fra en formasjon, mens et brudd ned vil signalisere videre nedgang ned mot gulvet i trendkanalen. Vurdering: Kjøpskandidat, sier Taugbøl.- AF Gruppen ligger i en langsiktig, stigende trend. Investorene er villige til å betale stadig mer for aksjen etter hvert som de ser at selskapet innfrir forventningene, og aksjen har hatt god oppgang etter resultatfremleggelsen 14. februar. Kursen har nylig gitt kjøpssignal etter å ha brutt motstanden ved 72 kroner. Økende volum på oppgangen tyder på aggressive kjøpere, mens det er få selgere. Dette er kursdrivende og styrker kjøpssignalet. Ved reaksjoner tilbake, ligger det nå støtte ved 72 kroner. Aksjen er svakt positiv på innsidehandler. Vurdering: Kjøpskandidat, avslutter Taugbøl.