Oppdatering viser at Bank of America Merrill Lynch gjentar at DNB og Danske Bank er de fortrukne bankene i Norden, skriver TDN Finans.Meglerhuset gjentar ifølge nyhetsbyrået en kjøpsanbefaling på begge aksjene. Kursmålet på DNB er satt til 143 kroner.Den regulatoriske risikoen i Sverige forblir vesentlig, ifølge analytikerne i Bank of America Merrill Lynch, som viser til at nylige kommentarer fra det svenske finansdepartementet indikerer at en ytterligere tilstramming av kravene vil bli lagt frem før sommeren.«Nyhetsstrømmen de kommende månedene knyttet til kapitalutsiktene og verdsettelsen vil i hovedsak være negativ for svenske banker, etter vårt syn», skriver meglerhuset.Bank of America Merrill Lynch gjentar ifølge TDN Finans en undervekt-anbefaling på Handelsbanken, og nøytral-anbefaling på Nordea og SEB.